Cattabriga – Promag – Ott Freezer – Coldelite. Als ijsbereider heb je ongetwijfeld al wel eens gehoord van deze merken. Maar wist je dat je allemaal deel uitmaken van Iceteam 1927? Net omdat dit bedrijf deze merken allemaal combineert, heb je hier een zeer uitgebreid gamma van echte Italiaanse ijsmachines, van kleine turbines en pasteurisatieketels over softijsmachines tot en met de grote combinatietoestellen voor een hoge productie. Als VBI Machines en services zijn wij de trotse verdeler van dit wereldmerk in België en Luxemburg, en staan wij voor u klaar met raad en daad. Contacteer ons hier, en laat ons u begeleiden in de realisatie van uw ijs-droom. 

Bespaar water - optimaliseer je productie

De Vario Icona Hybrid is een combinatie-machine voor ijsbereiding die door het bekende italiaanse merk Cattabriga ontwikkeld werd. Dit 2-in-1 toestel combineert de volledige cyclus van ijsbereiding in één machine.

Dankzij de nieuwe HYBRID technologie kan je met dit toestel tot 80% water besparen, en het baanbrekende ICONA besturingssysteem laat je toe om je productieproces te optimaliseren door gebruik te maken van een innovatief touchscreen. 

Ontworpen met de input van echte ijsbereiders

De PSK Pro 185 pasteurisator van Cattabriga is de nieuwste grote kookketel van het bekende Italiaanse merk

Dankzij geavanceerde technologie en een doordacht gebruiksgemak laat dit toestel toe om zowel grote als kleine hoeveelheden met een hoge mate van flexibiliteit en in een zeer korte tijd te verwerken.

Graag je oude toestel inruilen?

Dat Kan! Voor sommige oudere toestellen kunnen we mooie inruilsommen aanbieden. Contacteer ons vandaag nog, en dan kunnen we samen met jou nagaan of je toestel nog ingeruild kan worden, en wat het waard is.

Toch iets te warm afgelopen zomer?

Je bent niet de enige die heeft lopen puffen en zweten. Maar wist je dat we daar bij VBI iets aan kunnen doen? Niet het weer manipuleren natuurlijk, maar wel erg goede koel- en vriesoplossingen aanbieden. Van standaard diepvriezers en schokvriezers tot op maat gemaakte koel- en vriescellen.

Vraag hier na wat de mogelijkheden zijn.