Bespaar water - optimaliseer je productie

De Vario Icona Hybrid is een combinatie-machine voor ijsbereiding die door het bekende italiaanse merk Cattabriga ontwikkeld werd. Dit 2-in-1 toestel combineert de volledige cyclus van ijsbereiding in één machine.

Dankzij de nieuwe HYBRID technologie kan je met dit toestel tot 80% water besparen, en het baanbrekende ICONA besturingssysteem laat je toe om je productieproces te optimaliseren door gebruik te maken van een innovatief touchscreen. 

Bespaar water met het HYBRID systeem

HYBRID – Dit unieke systeem zorgt voor een drastische vermindering van de waterconsumptie van het toestel. Door het combineren van zowel water- als luchtkoeling als de machine in HYBRID modus werkt, verbruikt de machine tot 80% minder water dan een vergelijkbare standaard ijsturbine.

Het Icona-systeem is gebaseerd op een intuitief touchscreen en een gebruikersinterface die in samenwerking met verschillende ijsbereiders ontwikkeld werd. De combinatie van deze twee elementen laat je bijvoorbeeld toe om eenvoudig van een bewerking (bijvoorbeeld pasteuriseren) naar de andere (turbineren) te wisselen; gepersonaliseerde en standaard recepten te bewaren en te bewerken; en voorkeursinstellingen en verwittigingen in  te stellen in slechts een paar tikjes.  

Graag je oude toestel inruilen?

Dat Kan! Voor sommige oudere toestellen kunnen we mooie inruilsommen aanbieden. Contacteer ons vandaag nog, en dan kunnen we samen met jou nagaan of je toestel nog ingeruild kan worden, en wat het waard is.

Toch iets te warm afgelopen zomer?

Je bent niet de enige die heeft lopen puffen en zweten. Maar wist je dat we daar bij VBI iets aan kunnen doen? Niet het weer manipuleren natuurlijk, maar wel erg goede koel- en vriesoplossingen aanbieden. Van standaard diepvriezers en schokvriezers tot op maat gemaakte koel- en vriescellen.

Vraag hier na wat de mogelijkheden zijn.