Ijsmachines

Ijsturbines, pasteurisators, soft-ijs machines, schepijstogen, … Bij ons vindt u alle Italiaanse kwaliteitsmerken onder één dak!

Het maken van echt lekkere Italiaanse Gelato is een kunst op zich. Door onze ervaring en als exclusief verdeler van meerdere Italiaanse merken, waaronder het bekende Cattabriga, begrijpen wij perfect wat dit inhoudt.

In ons gamma vindt u zowel ijsturbines, bokvriezers, pasteurisatieketels, multifunctionele machines en softijs/frozen yoghurt toestellen terug.

Voor de bewaring, afwerking en presentatie van uw product bieden wij diverse koeling en vries-oplossingen, inclusief schokvriezers en schepijsvitrines aan.

U krijgt bij ons echter ook persoonlijke ondersteuning. Wij staan u graag bij in het perfectioneren van uw recepten, het testen van speciale bereidingsmethodes, decoratie van uw afgewerkte producten enz. Wij organiseren zowel eendaagse (gratis) initiatiecursussen als driedaagse vervolmakingscursussen in Italië.

Met onze klare kijk en praktische kennis van de markt, werken wij steeds vanuit uw noden en wensen om de meest geschikte oplossing aan te bieden. Wij beschikken ook over een uitgebreide technische dienst, die steeds voor u klaarstaat.

Onze partners