Automaten

Een extra verkooppunt creëren, dat 24u/24 en 7d/7 open is, zonder bijkomende personeelskosten? Dat doe je met een automaat!

De traditionele drank- en snackautomaten kennen we allemaal. Maar wist je dat je vandaag ook een heleboel andere producten kunt verkopen uit een automaat? Van brood, verse groenten en fruit, bereide maaltijden, non-food, diepvriesproducten tot en met verse pizza en vers afgebakken brood, werkelijk alles is mogelijk. 

De nieuwste generatie van automaten is ook allemaal uitgerust met telemetrie systemen, die u toelaten om uw verkoop op afstand op te volgen, of uw automaat volledig van op afstand te beheren, inclusief prijswijzigingen, promoties en dergelijke meer.  Sommige van deze toestellen kunnen zelfs gelinkt worden met een app waarmee u van op afstand uw klanten producten kunt laten reserveren en aankopen, om ze nadien uit de automaat te komen ophalen. 

Bij VBI Machines en services BV kunnen we u exact vertellen wat mogelijk is, helpen we u bij het vinden van geschikte locaties, en kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van uw financiering. 

Met onze klare kijk en praktische kennis van de markt, werken wij steeds vanuit uw noden en wensen om de meest geschikte oplossing aan te bieden. Wij beschikken ook over een uitgebreide technische dienst, die steeds voor u klaarstaat.

Onze partners