Snel en efficiënt vers ijs produceren? Zoek niet verder!

Ben je op zoek naar een snelle en efficiënte manier om echt ambachtelijk ijs te produceren voor jouw foodtruck of restaurant? Maak kennis met onze Cubo en Bib 301!

Deze ergonomische toestellen zijn perfect voor kleine tot middelgrote producties en zijn ideaal voor foodtrucks en kleine restaurants die een beperkte ruimte hebben.

De Cubo en Bib301 zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen, zelfs voor beginners. Je kunt snel en gemakkelijk de juiste hoeveelheid ijs produceren die je nodig hebt, zonder verspilling van ingrediënten of tijd.

Investeer in een Cubo of Bib 301 en ervaar zelf hoe je klanten de kwaliteit en smaak van jouw ijs zullen waarderen. Bestel vandaag nog je eigen ijsturbine en geef een extra dimensie aan je food-aanbod!

De Cubo-alleskunner

Met de Cubo creër je snel en eenvoudig ambachtelijk ijs in een paar minuten. Je zelfgemaakt ijs bewaar je in het toestel zelf, zodat je rechtstreeks vanuit de Cubo kan serveren met de bijgeleverde spatel. 

Ergonomisch, klein en snel is dit de ideale oplossing voor het toevoegen van vers ambachtelijk ijs aan je assortiment. 

Laat je overtuigen en vraag een demonstratie aan!

De Bib301 Soft-ijs machine

Grote fan van soft ijs? Groot gelijk! Lekker, snel, populair bij de klanten, en ideaal om toe toe voegen aan een wafel of een pannekoek. 

De Bib301 is een tafelmodel softijs-machine, waarmee je eenvoudig en zonder tijdverlies die extra dimensie aan je product geeft.

Vraag hier na wat de mogelijkheden zijn.