De Selfly Smart Fridge - zorgeloos je gerechten aanbieden bij bedrijven!

Ben je op zoek naar een efficiënte en slimme manier om je gerechten en broodjes aan te bieden aan bedrijven? Dan is de Selfly Store Smart Fridge perfect voor jou!

De Selfly is een geavanceerde koelkast die is uitgerust met slimme technologieën. Met deze oplossing kunt u uw gerechten op een eenvoudige en laagdrempelige manier aanbieden aan uw klanten. Of u nu koude salades, sandwiches of warme maaltijden aanbiedt, de Selfly Smart Fridge is de perfecte oplossing voor het aanbieden van uw producten aan bedrijven. 

Eenvoudig in gebruik - zowel voor jezelf als voor je klanten!

De Selfly bijvullen? Het kan niet eenvoudiger! De Smart Fridge werkt met RFID technologie, zodat deze automatisch herkent wat je bijvult. Op het toestel zelf zijn geen aanpassingen nodig, je kan deze dus prima laten bijvullen door een chauffeur of door een jobstudent – je hebt geen enkele extra medewerker nodig!

En ook voor je klanten kan het niet eenvoudiger : betaalkaart aanbieden – product nemen – deur sluiten en wat er genomen is wordt automatisch afgerekend

Intelligentie die werkt voor jou!

Opvolgen van de verkoop op afstand? Tot op productniveau bijhouden van vervaldata? Slimme marketingcampagnes en uitgekiende promotieacties – inclusief bunderlpromoties – de Selfly heeft het allemaal.

Dankzij een intuitieve en steeds beschikbare gebruikersinterface, beheer je al je producten van A-Z.

Ook beschikbaar in vries-versie!

De Selfly is beschikbaar in drie temperatuursversies – niet gekoeld (voor non-food), gekoeld of diepvries. De Selfly Freezer bewaart je producten bij -18°C, zodat je moeiteloos ook diepgevroren producten kan aanbieden aan je klanten. Zeg nu zelf, wat wil je nog meer?