De Selfly Smart Fridge - de vending oplossing van de toekomst voor je hotel!

Ben je op zoek naar een efficiënte en slimme manier om gasten in jouw hotel te voorzien van bereidde maaltijden, koude dranken en snacks? Dan is de Selfly Store Smart Fridge Vending Machine perfect voor jouw hotel!

De Selfly is een geavanceerde koelkast die is uitgerust met slimme technologieën. Met deze oplossing kunt u diverse producten op een eenvoudige en laagdrempelige manier aanbieden aan uw gasten. Of u nu koude salades, sandwiches of warme maaltijden aanbiedt, de Selfly Smart Fridge is de perfecte oplossing voor het aanbieden van uw producten aan uw gasten. 

Eenvoudig in gebruik - zowel voor jezelf als voor je klanten!

De Selfly bijvullen? Het kan niet eenvoudiger! De Smart Fridge werkt met RFID technologie, zodat deze automatisch herkent wat je bijvult. Op het toestel zelf zijn geen aanpassingen nodig – je hebt geen enkele extra medewerker nodig!

En ook voor je gasten kan het niet eenvoudiger : betaalkaart aanbieden – product nemen – deur sluiten en wat er genomen is wordt automatisch afgerekend. De Selfly aanvaardt alle nationale en internationale debit- en creditkaarten.

Intelligentie die werkt voor jou!

Opvolgen van de verkoop op afstand? Tot op productniveau bijhouden van vervaldata? Slimme marketingcampagnes en uitgekiende promotieacties – inclusief bunderlpromoties – de Selfly heeft het allemaal.

Dankzij een intuitieve en steeds beschikbare gebruikersinterface, beheer je al je producten van A-Z.

Ook beschikbaar in vries-versie!

De Selfly is beschikbaar in drie temperatuursversies – niet gekoeld (voor non-food), gekoeld of diepvries. De Selfly Freezer bewaart je producten bij -18°C, zodat je moeiteloos ook diepgevroren producten kan aanbieden aan je gasten. Zeg nu zelf, wat wil je nog meer?