Ontmoet het vernieuwde team!

Beste ijsbereider,

Het ijsseizoen van 2022 staat alweer voor de deur. Binnenkort stoft iedereen zijn ijsturbine af en wordt de pasteurisatieketel alvast opgewarmd om opnieuw aan de slag te gaan.

Voor ons gebeurt dit helaas niet met hetzelfde team als de voorgaande jaren. Onze gewaardeerde collega, Luc Van De Velde, is immers zeer onverwachts op 17/11 jongstleden overleden.
Luc had een naam als een klok binnen de ijswereld en een ijzersterke reputatie dankzij zijn kennis van ijsbereiding, zijn beschikbaarheid en zijn vele jaren ervaring. Hij zal dan ook erg gemist worden door iedereen die hem gekend heeft.

Het zijn net deze waarden die onze nieuwe organisatie inspireren. Wij zijn vastbesloten de service en de beschikbaarheid die Luc ten toon stelde naar al zijn klanten toe, op dezelfde manier verder te zetten.

Het is dan ook met deze insteek dat we u ons nieuwe team voorstellen.

Koen Speltincx is onze nieuwe ijsspecialist. Als officiële Ambassadeur van Iceteam 1927 kan u steeds bij hem terecht voor het uitwerken en perfectioneren van recepten, advies over de opstart van uw zaak, ijs-technische vragen en meer. Koen heeft meerdere jaren ervaring in de ijsbranche, en is sinds zes jaar een gevierde ‘glacier’. U kunt Koen hier contacteren.

Yves De Munck heeft recent ons team vervoegd als Sales Manager. Hebt u commerciele vragen over bepaalde delen van ons gamma? Wenst u met iemand te praten over de opstart van een nieuwe zaak? Met zijn meer dan 27 jaar ervaring in sales is Yves uw man. Klik hier om een vrijblijvende afspraak met Yves vast te leggen. 

Frans Clarijs is een oudgediende binnen het ijsgebeuren. Frans kan u bijstaan in het uitwerken van de volledige uitrusting van uw ijssalon, van het operationele gedeelte met ijsturbines en pasteurisatieketels tot en met de aankleding van uw zaak, uw ijstogen en uw ijsbewaarders. Er wordt steeds vakwerk op maat geleverd. Frans bereikt u hier. 

Hebt u een meer technische vraag? Wil u precies weten welke inhoud (in kg of liter) een bepaalde machine heeft? Dan is Richard Van Den Eynde uw man! Geen vraag is hem te veel. Graag even contact opnemen met hem? Klik dan hier. 

Wij zijn er van overtuigd dat u binnen dit nieuwe team de ondersteuning zult vinden die u zoekt. Aarzel dus zeker niet met een van hun contact op te nemen voor eender welke vraag. 

Wij wensen u een schitterend nieuw seizoen 2022!

Het VBI – “Iceteam 1927” team.

PS : vergeet niet ook een blik te werpen op de verschillende nieuwigheden die recent gelanceerd zijn : van de hoge-capaciteits pasteurisatieketels PSK 185 en Easymix 120 Revo over de nieuwe Stargel Revo turbines tot de kleine 3-in-1 ijsturbine  -ijsroombewaarder-presentatietoestel Cubo.